7/14/2018

Η Θεία αγάπη και ουσία ήταν πάντα ανιδιοτελείς Ύμνος των λόγων του Θεού


Η Θεία αγάπη και ουσία ήταν πάντα ανιδιοτελείς Ύμνος των λόγων του Θεού

 Η Θεία αγάπη και ουσία ήταν πάντα ανιδιοτελείς
Ο Θεός προσφέρει τον καλύτερο εαυτό Του.

Τα καλύτερα,τα καλύτερα προσφέρει.



     «Ποτέ του δεν δείχνει τα δεινά Του. Ο Θεός, αντέχει, σιωπηλά περιμένει. Δεν κρυώνει, δε μουδιάζει, ούτε μια αδυναμία. Η ουσία και η αγάπη Του είναι ανιδιοτελείς. Ο Θεός προσφέρει τον καλύτερο εαυτό Του. Τα καλύτερα, τα καλύτερα προσφέρει. Για όλους τους ανθρώπους, υποφέρει‧ υπομένει σιωπηλά. Και σιωπηλά προσφέρει, το καλύτερο».

     «Ποτέ του δεν δείχνει τα δεινά Του. Ο Θεός, αντέχει, σιωπηλά περιμένει. Αυτή είναι η έκφραση της ουσίας και διάθεσής Του, του αληθινού εαυτού Του: ο Δημιουργός των πάντων. Ο Θεός προσφέρει τον καλύτερο εαυτό Του. Τα καλύτερα, τα καλύτερα προσφέρει. Για όλους τους ανθρώπους, υποφέρει‧ υπομένει σιωπηλά. Και σιωπηλά προσφέρει, το καλύτερο, το καλύτερο, το καλύτερο. Ο Θεός προσφέρει τον καλύτερο εαυτό Του. Τα καλύτερα, τα καλύτερα προσφέρει. Για όλους τους ανθρώπους, υποφέρει‧ υπομένει σιωπηλά και σιωπηλά προσφέρει. Τόσο σιωπηλά, σιωπηλά προσφέρει το καλύτερο, το καλύτερο» .

από το βιβλίο «Ο Λόγος Ενσαρκώνεται»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξέρετε πόσο σημαντική είναι η αλήθεια για εμάς;

Ο Κύριος Ιησούς είπε: «Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή· ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα, ειμή δι' εμού» (Ιωάν. 14:6). ...