12/12/2019

Μάθετε να ακούτε τη φωνή του Θεού και να βρείτε έναν τρόπο να απαλλαγείτε από τον πόνο

Μάθετε να ακούτε τη φωνή του Θεού και να βρείτε έναν τρόπο να απαλλαγείτε από τον πόνο

Έχει περισσότερα από 2.000 χρόνια από τότε που ο Κύριος Ιησούς Χριστός εκπλήρωσε το έργο της σταύρωσης και της λύτρωσης της ανθρωπότητας και αναστήθηκε και ανήλθε στον ουρανό. Πολλοί πιστοί περιμένουν την επιστροφή του Κυρίου Ιησού, ειδικά τώρα η κοινωνία γίνεται όλο και πιο σκοτεινή και οι κακές πράξεις γίνονται ολοένα και συχνότερες, που μας κάνει να μην αισθανόμαστε δικαιοσύνη πια. Ταυτόχρονα, υπάρχουν πάρα πολλοί πόνοι στη ζωή μας. Για παράδειγμα, το άγχος στη ζωή, η σωματική ασθένεια κτλ., όλα αυτά τα πράγματα μας κάνουν να κουραστούμε σωματικά και πνευματικά. Κάθε φορά που το σκεφτόμαστε, λαχταρούμε περισσότερα την επιστροφή του Κυρίου Ιησού Χριστού, ελπίζοντας ότι θα μας βγάλει από αυτή την οδυνηρή ζωή και θα εκπληρώσει την υπόσχεσή Του προς εμάς: «Και θέλει εξαλείψει ο Θεός παν δάκρυον από των οφθαλμών αυτών, και ο θάνατος δεν θέλει υπάρχει πλέον, ούτε πένθος ούτε κραυγή ούτε πόνος δεν θέλουσιν υπάρχει πλέον· διότι τα πρώτα παρήλθον».(Αποκ. 21:4) Οι περισσότερες βιβλικές προφητείες σχετικά με την επιστροφή του Κυρίου Ιησού Χριστού έχουν εκπληρωθεί. Τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή για να καλωσορίσουμε τον Κύριο. Τι να κάνουμε για να γίνουμε φρόνιμες παρθένες και να καλωσορίσουμε την επιστροφή του Κυρίου;
Η Βίβλος λέει: «Όστις έχει ωτίον, ας ακούση τι λέγει το Πνεύμα προς τας εκκλησίας». (Αποκ. 2:7) «Έτι πολλά έχω να είπω προς εσάς, δεν δύνασθε όμως τώρα να βαστάζητε αυτά. Όταν δε έλθη εκείνος, το Πνεύμα της αληθείας, θέλει σας οδηγήσει εις πάσαν την αλήθειαν· διότι δεν θέλει λαλήσει αφ' εαυτού, αλλ' όσα αν ακούση θέλει λαλήσει, και θέλει σας αναγγείλει τα μέλλοντα» (Ιωάν. 16:12-13). «Τα πρόβατα τα εμά ακούουσι την φωνήν μου, και εγώ γνωρίζω αυτά, και με ακολουθούσι» (Ιωάν. 10:27). Μπορούμε να δούμε ότι ο Κύριος Ιησούς Χριστός θα μιλήσει και πάλι τις τελευταίες ημέρες. Μόνο όταν ακούμε τα λόγια του Θεού στις τελευταίες ημέρες μπορούμε να αναγνωρίσουμε τη φωνή του Θεού και να ακολουθήσουμε τα βήματα του Θεού, τότε μπορούμε να συναντήσουμε τον Κύριο και να πάμε στο δείπνο του Αρνίου και να μείνουμε μακριά από αυτόν τον πόνο στον κόσμο.
Πώς, λοιπόν, να διακρίνουμε και αναγνωρίζουμε τη φωνή του Θεού; Ο Θεός είναι ο Κυβερνήτης όλων των πραγμάτων, η εξουσία και η ικανότητα του Θεού είναι μοναδικά και ο λόγος του Θεού έχει τα μοναδικά χαρακτηριστικά Του. Όσο μπορούμε να μάθουμε τις παρακάτω 4 αρχές, δεν θα είναι δύσκολο να καλωσορίσουμε την επιστροφή του Κυρίου.
1. Τα λόγια του Θεού έχουν την εξουσία, τη δύναμη και είναι η έκφραση της διάθεσης του Θεού
2. Ό λόγος του Θεού είναι αλήθεια και μπορεί να γίνει ανθρώπινη ζωή και μπορεί να προσφέρει στους ανθρώπους για να έχει τρόπο να κάνει πράξη.
3. Ο λόγος του Θεού μπορεί να αποκαλύψει τη διαφθορά, τις σκέψεις και τις ιδέες των ανθρώπων
4. Ο λόγος του Θεού μπορεί να αποκαλύψει το μυστήριο του έργου διαχείρισής Του
Στη συνέχεια, θα συζητήσουμε μαζί σας το συγκεκριμένο περιεχόμενο κάθε αρχής λεπτομερώς, έτσι ώστε να μπορέσουμε να μάθουμε να διακρίνουμε τη φωνή του Θεού, παρακαλούμε συνεχίστε να δίνετε προσοχή στις αναρτήσεις μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξέρετε πόσο σημαντική είναι η αλήθεια για εμάς;

Ο Κύριος Ιησούς είπε: «Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή· ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα, ειμή δι' εμού» (Ιωάν. 14:6). ...