4/27/2020

Το κλειδί για να καλωσορίσουμε την επιστροφή του Κυρίου είναι να δώσουμε προσοχή στην ακρόαση της φωνής του Θεού

Οι συνετές παρθένες παρευρίσκονται στο γαμήλιο δείπνο του Αρνίου

Το κλειδί για να καλωσορίσουμε την επιστροφή του Κυρίου είναι να δώσουμε προσοχή στην ακρόαση της φωνής του Θεού


Ο Κύριος Ιησούς είπε: «Τα πρόβατα τα εμά ακούουσι την φωνήν μου, και εγώ γνωρίζω αυτά, και με ακολουθούσι» (Ιωάν. 10:27). «Ιδού, ίσταμαι εις την θύραν και κρούω· εάν τις ακούση της φωνής μου και ανοίξη την θύραν, θέλω εισέλθει προς αυτόν και θέλω δειπνήσει μετ' αυτού και αυτός μετ' εμού» (Αποκ. 3:20). Τα κεφάλαια 2 και 3 της Αποκάλυψης προφήτευαν επίσης πολλές φορές: «Όστις έχει ωτίον ας ακούση τι λέγει το Πνεύμα προς τας εκκλησία».

Ο Παντοδύναμος Θεός λέει: «Το έργο του Θεού ομοιάζει με ισχυρά εκτινασσόμενα κύματα. Κανείς δεν μπορεί να Τον περιορίζει, και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τα βήματά Του. Μόνο αυτοί που ακούν προσεκτικά τους λόγους Του, και που Τον αναζητούν και διψάνε γι’ Αυτόν, μπορούν να ακολουθήσουν τα βήματά Του και να λάβουν την υπόσχεσή Του. Αυτοί που δεν πραγματοποιούν όλα τα παραπάνω, θα υποβληθούν σε συντριπτική καταστροφή και άξια τιμωρία» (Ο Θεός προΐσταται της μοίρας όλης της ανθρωπότητας).

Ο λόγος του Θεού μας λέει ότι αν θέλουμε να συναντήσουμε τον Κύριο, πρέπει να μάθουμε να ακούμε τη φωνή του Θεού και να διακρίνουμε αν τα λόγια που ομιλούνται από τον Παντοδύναμο Θεό είναι η αλήθεια ή αν είναι τα λόγια που μιλάει το Άγιο Πνεύμα προς τις εκκλησίες. Πιστεύω ότι όσο έχουμε μια ταπεινή καρδιά να αναζητήσουμε την αλήθεια, ο Θεός θα μας οδηγήσει να συναντήσουμε τον Κύριο το συντομότερο δυνατό!

Μάθετε περισσότερα: Δευτέρα Παρουσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξέρετε πόσο σημαντική είναι η αλήθεια για εμάς;

Ο Κύριος Ιησούς είπε: «Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή· ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα, ειμή δι' εμού» (Ιωάν. 14:6). ...