5/28/2020

Όλα θα είναι πολύ αργά όταν αρχίσετε να καλωσορίσετε τον Κύριο όταν δείτε «οι αστέρες του ουρανού θέλουσι πίπτει και αι δυνάμεις αι εν τοις ουρανοίς θέλουσι σαλευθή»

Λαχταρούν την έλευσή του Κυρίου

Όλα θα είναι πολύ αργά όταν αρχίσετε να καλωσορίσετε τον Κύριο όταν δείτε «οι αστέρες του ουρανού θέλουσι πίπτει και αι δυνάμεις αι εν τοις ουρανοίς θέλουσι σαλευθή»


Σήμερα, οι καταστροφές γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες, συμβαίνουν συννά σεισμοί, επιδημίες, λιμοί, πλημμύρες, ξηρασίες, επιδρομές εντόμων κλπ. Οι οιωνοί του ερχομού του Κυρίου εμφανίστηκαν και ο Κύριος έχει επιστρέψει! Αλλά όταν κάποιος γίνεται μάρτυρας του ερχομού του Κυρίου, του ενσαρκωμένου Παντοδύναμου Θεού, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Κύριος δεν επέστρεψε αφού δεν είδαν τον Κύριο να έρχεται στα σύννεφα, δεν είδαν τα αστέρια έπεσαν και ο ουρανός και η γη να σκοτεινιάζουν, οπότε δεν αναζητούν και ερευνούν το έργο του Θεού τις έσχατες ημέρες. Αλλά ξέρεις; Αυτό είναι ένα σοβαρό λάθος! Στην πραγματικότητα, στην βιβλικές προφητίες υπάρχουν δύο τρόποι για την έλευση του Κυρίου: ο ένας είναι η μιστυκή έλευση της ενσάρκωσης και ο άλλος είναι η δημόσια εμφάνιση. Πρώτα, ο Θεός ήρθε κρυφά να εκφράσει λόγια για να κάνει το έργο της σωτηρίας ανθρώπων. Όσοι δέχονται το έργο του Παντοδύναμου Θεού τις έσχατες ημέρες θα λάβουν τη σωτηρία των εσχάτων ημερών. Αν ο άνθρωπος απορρίψει την σωτηρία του Θεού τις έσχατες ημέρες, και αποδεχτεί έως ότου ο Κύριος εμφανιστεί δημόσια, ότε όλα θα είναι πολύ αργά, γιατί τότε το έργο του Θεού για να σώσει τους ανθρώπους πριν τις καταστροφές θα έχει τελειώσει, ο Θεός θα εμφανιστεί ανοιχτά για να επιβραβεύσει το καλό και τιμωρήσει το κακό, θα τιμωρήσει εκείνους που αντιστέκονται και απορρίπτουν τη σωτηρία του Θεού τις έσχατες ημέρες. Αυτό είναι το στάδιο του έργου του Θεού: πρώτη σωτηρία, μετά τιμωρία. Όπως και στην εποχή του Νώε, ο Θεός έδωσε στη ανθρωπότητα μια ευκαιρία σωτηρίας, αφήστε τον Νώε να χτίσει την κιβωτό και να κηρύξει το ευαγγέλιο στον κόσμο. Όσοι δέχτηκαν το ευαγγέλιο και μπήκαν στην κιβωτό έλαβαν σωτηρία, αλλά όταν οι άνθρωποι είδαν τον μεγάλο κατακλυσμό, όσοι δεν μπήκαν ακόμα στην κιβωτό, καταστράφηκαν.

Ο Παντοδύναμος Θεός λέει: «Πολλοί μπορεί να μην ενδιαφέρονται γι’ αυτά που λέω, μα εξακολουθώ να θέλω να πω σε κάθε αυτοαποκαλούμενο άγιο που ακολουθεί τον Ιησού πως, όταν δείτε τον Ιησού με τα ίδια σας τα μάτια να κατεβαίνει από τον ουρανό επάνω σ’ ένα λευκό σύννεφο, αυτή θα είναι η δημόσια εμφάνιση του Ηλίου της δικαιοσύνης. Αυτή ίσως να είναι μια στιγμή μεγάλου ενθουσιασμού για εσένα, όμως θα πρέπει να γνωρίζεις πως η στιγμή που θα γίνεις μάρτυρας της καθόδου του Ιησού από τον ουρανό, θα είναι επίσης η στιγμή που θα πας στην κόλαση για να τιμωρηθείς. Θα είναι ο καιρός του τέλους του σχεδίου διαχείρισης του Θεού και θα είναι η στιγμή που ο Θεός θα επιβραβεύσει τον καλό και θα τιμωρήσει τον πονηρό. Διότι η κρίση του Θεού θα έχει ολοκληρωθεί πριν ο άνθρωπος διακρίνει τα σημεία, όταν θα υπάρχει μόνο η έκφραση της αλήθειας. Αυτοί που αποδέχονται την αλήθεια και δεν αναζητούν σημεία και, συνεπώς, έχουν εξαγνιστεί, θα έχουν επιστρέψει ενώπιον του θρόνου του Θεού και θα έχουν μπει στην αγκάλη του Δημιουργού. Μονάχα αυτοί που εμμένουν στην πεποίθηση πως "ο Ιησούς που δεν επιβαίνει ένα λευκό σύννεφο, είναι ένας ψευδόχριστος", θα υποβληθούν σε αιώνια τιμωρία, επειδή πιστεύουν μονάχα στον Ιησού που επιδεικνύει σημεία, αλλά δεν αναγνωρίζουν τον Ιησού που διακηρύσσει αυστηρή κρίση και απελευθερώνει την αληθινή οδό της ζωής. Κι έτσι, ο Ιησούς θα ασχοληθεί μαζί τους μονάχα όταν θα επιστρέψει φανερά επάνω σ’ ένα λευκό σύννεφο. Είναι πολύ ισχυρογνώμονες, με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πολύ αλαζόνες. Πώς μπορεί ο Ιησούς να επιβραβεύσει τέτοιους αχρείους; Η επιστροφή του Ιησού αποτελεί μεγάλη λύτρωση για εκείνους που είναι σε θέση να αποδεχτούν την αλήθεια, αλλά γι’ αυτούς που αδυνατούν να την αποδεχτούν αποτελεί οιωνό καταδίκης. Θα πρέπει να επιλέξετε το δικό σας μονοπάτι και να μη βλασφημείτε απέναντι στο Άγιο Πνεύμα και να μην απορρίπτετε την αλήθεια. Θα πρέπει να μην είστε ένα άτομο αδαές και αλαζονικό, μα κάποιος που υπακούει στην καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος και ποθεί και αναζητά την αλήθεια· μόνο έτσι θα επωφεληθείτε. Σας συμβουλεύω να βαδίσετε προσεχτικά το μονοπάτι της πίστης στον Θεό. Μη βγάζετε εύκολα συμπεράσματα· επιπροσθέτως, μην είστε χαλαροί και απερίσκεπτοι στην πίστη σας στον Θεό. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως, τουλάχιστον, αυτοί που πιστεύουν στον Θεό θα πρέπει να είναι ταπεινοί κι ευλαβείς. Αυτοί που έχουν ακούσει την αλήθεια αλλά την απορρίπτουν περιφρονητικά, είναι ανόητοι και αδαείς. Αυτοί που έχουν ακούσει την αλήθεια αλλά βγάζουν εύκολα συμπεράσματα ή την καταδικάζουν, είναι κυριευμένοι από έπαρση. Κανείς που πιστεύει στον Ιησού δεν είναι σε θέση να καταριέται ή να καταδικάζει άλλους. Θα πρέπει όλοι να είστε ορθολογιστές και να αποδέχεστε την αλήθεια» (Όταν πλέον δεις το πνευματικό σώμα του Ιησού, ο Θεός θα έχει φτιάξει εκ νέου ουρανό και γη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξέρετε πόσο σημαντική είναι η αλήθεια για εμάς;

Ο Κύριος Ιησούς είπε: «Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή· ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα, ειμή δι' εμού» (Ιωάν. 14:6). ...