6/16/2020

Οι καταστροφές πλέον αποτελούν συχνό φαινόμενο. Πώς μπορούμε να αρπαγούμε πριν τις μεγάλες καταστροφές;

Οι καταστροφές πλέον αποτελούν συχνό φαινόμενο. Πώς μπορούμε να αρπαγούμε πριν τις μεγάλες καταστροφές;

Οι καταστροφές πλέον αποτελούν συχνό φαινόμενο. Πώς μπορούμε να αρπαγούμε πριν τις μεγάλες καταστροφές;


Οι καταστροφές πλέον αποτελούν συχνό φαινόμενο και η κατάσταση σε διάφορες χώρες είναι τεταμένη. Πολλοί αδελφοί και αδελφές συνειδητοποιούν ότι ο Κύριος επέστρεψε και θέλουν να συναντήσουν τον Κύριο το συντομότερο δυνατό για να αρπαγούν πριν από τις καταστροφές. Τότε, τι πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να συναντήσουμε τον Κύριο;

Ο Κύριος Ιησούς είπε: «Έτι πολλά έχω να είπω προς εσάς, δεν δύνασθε όμως τώρα να βαστάζητε αυτά. Όταν δε έλθη εκείνος, το Πνεύμα της αληθείας, θέλει σας οδηγήσει εις πάσαν την αλήθειαν» (Ιωάν. 16:12-13). Τα κεφάλαια 2 έως 3 της Αποκάλυψης προφήτευαν επίσης πολλές φορές: «Όστις έχει ωτίον ας ακούση τι λέγει το Πνεύμα προς τας εκκλησίας». (Ιωάν. 12:48).

Ο Παντοδύναμος Θεός λέει: «Εφόσον αναζητούμε τα χνάρια του Θεού, πρέπει να αναζητήσουμε το θέλημα του Θεού, τα λόγια του Θεού, τις ομιλίες του Θεού – διότι εκεί που βρίσκονται τα νέα λόγια του Θεού, εκεί υπάρχει και η φωνή του Θεού, κι όπου υπάρχουν τα χνάρια του Θεού, εκεί είναι και τα έργα του Θεού. Όπου βρίσκεται η έκφραση του Θεού, εκεί εμφανίζεται ο Θεός, κι όπου εμφανίζεται ο Θεός, εκεί υπάρχει η αλήθεια, η οδός κι η ζωή».

Μπορεί να φανεί ότι τις έσχατες ημέρες, ο Κύριος θα επιστρέψει για να εκφράσει αλήθεια και να κάνει ένα στάδιο έργου της κρίσης. Όταν ακούμε κάποιον να μαρτυρεί ότι ο Κύριος έχει επιστρέψει και έχει εκφράζει λόγια για να κάνει το έργο της κρίσης, πρέπει να ερευνήσουμε ταπεινά και να ακούσουμε προσεκτικά αν αυτά το λόγια είναι η φωνή του Θεού και αν έχουν εξουσία και δύναμη, έτσι ώστε να έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον Κύριο και να αρπαγούμε ενόπιος του Κυρίου πριν τις καταστροφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξέρετε πόσο σημαντική είναι η αλήθεια για εμάς;

Ο Κύριος Ιησούς είπε: «Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή· ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα, ειμή δι' εμού» (Ιωάν. 14:6). ...