5/22/2020

Οι προφητείες για την «έλευση του Υιού του ανθρώπου» έχουν εκπληρωθεί

Ο Κύριος Ιησούς χτυπά την πόρτα

Οι προφητείες για την «έλευση του Υιού του ανθρώπου» έχουν εκπληρωθεί


Όταν πρόκειται για την επιστροφή του Κυρίου, πολλοί αδελφοί και αδελφές πιστεύουν ότι ο Κύριος θα έρθει με τα σύννεφα. Στην πραγματικότητα, εάν μελετήσουμε προσεκτικά τη Βίβλο, δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσουμε ότι υπάρχει μια σαφής προφητεία στη Βίβλο ότι ο Κύριος θα επιστρέψει κρυφά μέσω ενσάρκωσης.

Ας δούμε μερικούς στίχους μαζί: «Και σεις λοιπόν γίνεσθε έτοιμοι· διότι καθ' ην ώραν δεν στοχάζεσθε, έρχεται ο Υιός του ανθρώπου». (Λουκ. 12:40).

«Διότι καθώς η αστραπή εξέρχεται από ανατολών και φαίνεται έως δυσμών, ούτω θέλει είσθαι και η παρουσία του Υιού του ανθρώπου». (Ματθ. 24:27).

«Διότι ως η αστραπή η αστράπτουσα εκ της υπ' ουρανόν λάμπει εις την υπ' ουρανόν, ούτω θέλει είσθαι και ο Υιός του ανθρώπου εν τη ημέρα αυτού. Πρώτον όμως πρέπει αυτός να πάθη πολλά και να καταφρονηθή από της γενεάς ταύτης». (Λουκ. 17:24-25).

Όλες αυτές οι προφητείες μιλούν για «τον Υιό του ανθρώπου» ή λένε ότι «ο Υιός του ανθρώπου έρχεται». Αυτή η φράση «ο Υιός του ανθρώπου» αναφέρεται σε Κάποιον, ο οποίος γεννιέται από άνθρωπο και διαθέτει κανονική ανθρώπινη φύση. Όμως, το Πνεύμα δεν μπορεί να ονομαστεί ο Υιός του ανθρώπου. Για παράδειγμα, εφόσον ο Ιεχωβά Θεός είναι Πνεύμα, δεν μπορεί να ονομαστεί «ο Υιός του ανθρώπου». Μετά την ανάσταση του Κυρίου Ιησού, το πνευματικό σώμα εμφανίζεται και εξαφανίζεται κατά καιρούς, το οποίο είναι πολύ υπερβατικό και δεν μπορεί να ονομαστεί «Υιός του ανθρώπου». Ο ενσαρκωμένος Κύριος Ιησούς ονομάζεται Υιός του ανθρώπου και Χριστός, επειδή είναι το Πνεύμα του Θεού που ενσαρκώνεται και γίνεται ένα συνηθισμένο και φυσιολογικό άτομο στη γη, να τρώει και να ζει με άλλους για να δώσει στους ανθρώπους κήρυγμα και να κάνει έργο πρακτικά. Επιπλέον, ας το σκεφτούμε: Εάν ο Κύριος έγινε ένα πνευματικό σώμα, μπορεί το κοινό να Τον δει, τότε μπορεί να υποφέρει πολύ και να απορριφθεί από την παρούσα γενεά; Σίγουρα όχι. Επομένως, ο Κύριος Ιησούς προφήτευσε «ο Υιός του ανθρώπου έρχεται» αναφέρεται στην ενσάρκωση Του κατά τις έσχατες ημέρες.

Τώρα, η προφητεία του ερχομού του Υιού του ανθρώπου έχει εκπληρωθεί εδώ και πολύ καιρό. Είναι ο ενσαρκωμένος Παντοδύναμος Θεός των εσχάτων ημερών.

Ο Παντοδύναμος Θεός λέει: «Ο Θεός έχει ενσαρκωθεί στην κινεζική ηπειρωτική χώρα, αυτή που οι συμπατριώτες στο Χονγκ Κονγκ και στην Ταϊβάν αποκαλούν ενδοχώρα. Όταν ο Θεός κατέβηκε από τον ουρανό στη γη, κανένας στον ουρανό και στη γη δεν το ήξερε, γι’ αυτό το πραγματικό νόημα του Θεού επιστρέφει με μυστικό τρόπο. Ζει και εργάζεται ενσαρκωμένος εδώ και πολύ καιρό, όμως κανένας δεν το ήξερε. Ακόμα και σήμερα, κανένας δεν το αναγνωρίζει. Ίσως αυτός να παραμείνει ένας αιώνιος γρίφος. Η ενσάρκωση του Θεού αυτήν τη φορά, δεν είναι κάτι που μπορεί να γνωρίσει ο οποιοσδήποτε. Όσο μεγάλης κλίμακας και πανίσχυρο κι αν είναι το έργο του Πνεύματος, ο Θεός παραμένει πάντοτε συγκροτημένος, χωρίς ποτέ να αποκαλύπτει τον εαυτό Του. Μπορεί κανείς να πει ότι αυτό το στάδιο του έργου Του είναι σαν να λαμβάνει χώρα στο ουράνιο βασίλειο. Παρόλο που είναι απολύτως εμφανές στους πάντες, κανένας δεν το αναγνωρίζει. Όταν ο Θεός ολοκληρώσει αυτό το στάδιο του έργου Του, οι πάντες θα αφυπνιστούν από το όνειρο διαρκείας τους και θα αντιστρέψουν την προηγούμενη στάση τους. […] Τη χαραυγή, χωρίς κανένας να το ξέρει, ήρθε ο Θεός στη γη και άρχισε τη ζωή Του ως ενσαρκωμένος. Οι άνθρωποι δεν γνώριζαν τίποτα γι’ αυτήν τη στιγμή. Ίσως να κοιμόντουσαν όλοι τους βαθιά, ίσως πολλοί που ήταν ξύπνιοι να περίμεναν και ίσως πολλοί να προσεύχονταν αθόρυβα στον επουράνιο Θεό. Ωστόσο, απ’ όλους αυτούς τους πολλούς ανθρώπους, κανένας δεν γνώριζε ότι ο Θεός είχε ήδη φτάσει στη γη. Ο Θεός εργάζεται με αυτόν τον τρόπο, ώστε να φέρεις εις πέρας το έργο Του πιο ομαλά και να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα, καθώς επίσης για να αποφύγει περισσότερους πειρασμούς. Όταν οι άνθρωποι ξυπνήσουν από τον ανοιξιάτικο λήθαργό τους, το έργο του Θεού θα έχει από καιρό τελειώσει κι Εκείνος θα αναχωρήσει, λήγοντας τη ζωή της περιπλάνησης και της παραμονής Του στη γη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξέρετε πόσο σημαντική είναι η αλήθεια για εμάς;

Ο Κύριος Ιησούς είπε: «Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή· ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα, ειμή δι' εμού» (Ιωάν. 14:6). ...