5/22/2018

Ο Θεός έχει έρθει και έχει Βασιλέψει | « Κινέζικη Χορωδία 18η παράσταση»



Ο Θεός έχει έρθει και έχει Βασιλέψει | « Κινέζικη Χορωδία 18η παράσταση»

 Ποίηση Μουσική Βίντεο: 
 Ο Θεός είναι η αρχή και το τέλος 
 Ο Θεός είναι η αρχή, 
ο Θεός είναι η αρχή, 
ο Θεός είναι η αρχή 
 και το τέλος
 και το τέλος 
 και το τέλος. 
Ο Θεός είναι ο Σπορέας,
 ο Θεός είναι ο Σπορέας, 
ο Θεός είναι ο Σπορέας
 και ο Θεριστής (ο Θεριστής). 
 "Ο Θεός είναι η αρχή 
και το τέλος.
 Ο Θεός είναι ο Σπορέας και ο Θεριστής."

 Ο Θεός είναι η αρχή και το τέλος. Ο Θεός είναι ο Σπορέας και ο Θεριστής. "Ο Θεός είναι η αρχή και το τέλος. Ο Θεός είναι ο Σπορέας και ο Θεριστής."
 Ο Θεός ενσαρκώνεται συγκεκριμένα για τον σκοπό να οδηγήσει σε μια νέα εποχή και φυσικά όταν οδηγεί σε μια νέα εποχή, έχει ταυτόχρονα τερματίσει την παλαιά. Ο Θεός είναι η αρχή (ο Θεός είναι η αρχή) και το τέλος (και το τέλος)· είναι ο ίδιος που πραγματοποιεί το έργο Του και έτσι πρέπει να είναι ο ίδιος που τερματίζει την παλαιά εποχή. Αυτή είναι η απόδειξη ότι νικά τον Σατανά (νικά τον Σατανά) και κατακτά τον κόσμο, η απόδειξη ότι κατακτά τον κόσμο. Χα! Χα! Χα! Χα!
 Κάθε φορά που Αυτός ο ίδιος δουλεύει ανάμεσα στους ανθρώπους, είναι η αρχή μιας καινούριας μάχης.
 Χωρίς την αρχή του καινούριου έργου, δεν θα υπήρχε φυσικά και πέρας του παλαιού. Χωρίς κατάληξη της παλαιάς αποδεικνύεται ότι η μάχη με τον Σατανά, η μάχη με τον Σατανά δεν έχει τελειώσει ακόμα. (Χα!)
 Μόνο αν ο ίδιος ο Θεός έρθει εν μέσω ανθρώπων και επιτελέσει το νέο έργο Του μπορεί ο άνθρωπος να ελευθερωθεί τελείως από την κυριότητα του Σατανά και να αποκτήσει μια καινούρια ζωή, μια καινούρια ζωή και καινούρια αρχή. Αλλιώς, ο άνθρωπος θα ζει για πάντα στην παλαιά εποχή και για πάντα θα ζει κάτω από την παλαιά επήρεια του Σατανά, κάτω από την παλαιά επήρεια του Σατανά. Χα! Χα! Χα! Χα! Με κάθε εποχή οδηγούμενη από τον Θεό, ένα μέρος του ανθρώπου απελευθερώνεται και έτσι ο άνθρωπος προοδεύει μαζί με το έργο Του Θεού προς την καινούρια εποχή.
 Η νίκη του Θεού είναι μια νίκη για όλους αυτούς που Τον ακολουθούν. 
Η νίκη του Θεού είναι μια νίκη, μια νίκη για όλους αυτούς που Τον ακολουθούν. Με κάθε εποχή οδηγούμενη από τον Θεό, ένα μέρος του ανθρώπου απελευθερώνεται και έτσι ο άνθρωπος προοδεύει μαζί με το έργο του Θεού προς την καινούρια εποχή. 
Η νίκη του Θεού είναι μια νίκη για όλους αυτούς που Τον ακολουθούν.
 Η νίκη του Θεού είναι μια νίκη για όλους αυτούς που Τον ακολουθούν. Ο Θεός είναι η αρχή και το τέλος Ο Θεός είναι ο Σπορέας και ο Θεριστής από το βιβλίο «Ο Λόγος Ενσαρκώνεται» 

Ο Παντοδύναμος Θεός κάθεται στον ένδοξο θρόνο Του 
 Ο νικηφόρος Βασιλιάς κάθεται στον ένδοξο θρόνο Του. Έχει ολοκληρώσει την λύτρωση, οδηγώντας όλους τους ανθρώπους Του να εμφανιστούν είς δόξα. Τα πάντα είναι στο χέρι Του. Δια Θεϊκής σοφίας και δύναμης, έχει χτίσει και οχυρώσει την Σιών, έχει χτίσει και οχυρώσει την Σιών. Με μεγαλειότητα, Αυτός κρίνει τον κακό κόσμο και κρίνει όλα τα έθνη και όλους τους ανθρώπους, την γη και την θάλασσα και όλα τα ζωντανά πλάσματα εντός αυτών, όπως επίσης και αυτούς που είναι μεθυσμένοι με τον οίνο της ακολασίας. Αυτοί θα κριθούν από τον Θεό. 

 Ο Θεός θα νευριάσει μαζί τους, θα αποκαλύψει την μεγαλειότητα Του και θα τους κρίνει αμέσως, χωρίς καμιά καθυστέρηση. Η φωτιά της οργής Του θα καταβροχθίσει τις θνητές τους αμαρτίες, θα καταβροχθίσει τις θνητές τους αμαρτίες. Καταστροφές θα πέσουν πάνω τους ανά πάσα στιγμή και θα το βρούνε δύσκολο να ξεφύγουν και να βρούν καταφύγιο, κλαίγοντας και τρίζοντας τα δόντια τους, φέρνουν καταστροφή στον εαυτό τους. Θα το βρούνε δύσκολο να ξεφύγουν και να βρούν καταφύγιο, κλαίγοντας και τρίζοντας τα δόντια τους, φέρνουν καταστροφή στον εαυτό τους. Οι νικήσαντες, οι αγαπημένοι υιοί του Θεού, θα παραμείνουν στην Σιών. Δεν θα φύγουν ποτέ από εκεί, δεν θα φύγουν ποτέ από εκεί. Ο μοναδικός αληθινός Θεός έχει εμφανιστεί ( ο Θεός έχει εμφανιστεί)! Το τέλος του κόσμου (το τέλος του κόσμου) έχει αποκαλυφθεί μπροστά μας. Η κρίση των εσχάτων ημερών έχει ξεκινήσει. Όλοι οι άνθρωποι ακούν την φωνή του Θεού και συγκεντρώνονται στις πράξεις Του. Η φωνή της εξύμνησης δεν θα σταματήσει ποτέ, δεν θα σταματήσει ποτέ. Όλοι οι άνθρωποι ακούν την φωνή του Θεού και συγκεντρώνονται στις πράξεις Του. Η φωνή της εξύμνησης δεν θα σταματήσει ποτέ, δεν θα σταματήσει ποτέ. Η φωνή της εξύμνησης δεν θα σταματήσει ποτέ, δεν θα σταματήσει ποτέ. από το βιβλίο «Ο Λόγος Ενσαρκώνεται»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξέρετε πόσο σημαντική είναι η αλήθεια για εμάς;

Ο Κύριος Ιησούς είπε: «Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή· ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα, ειμή δι' εμού» (Ιωάν. 14:6). ...