1/16/2020

Τι πρέπει να κάνουν οι χριστιανοί στις προσευχές τους;


Τι πρέπει να κάνουν οι χριστιανοί στις προσευχές τους;

Ένα πράγμα που εμείς οι χριστιανοί πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα είναι να προσευχόμαστε στον Θεό. Τι πρέπει όμως να επιτύχουμε όταν προσευχόμαστε στον Θεό; Ας δούμε τι λέει ο Θεός γι 'αυτό.

Ο Κύριος Ιησούς είπε: «Ο Θεός είναι Πνεύμα, και οι προσκυνούντες αυτόν εν πνεύματι και αληθεία πρέπει να προσκυνώσι» (Ιωάν. 4:24)

Ο Παντοδύναμος Θεός λέει: «Η προσευχή δεν συνίσταται στο να περατώσουμε τις τυπικότητες ή να ακολουθήσουμε τη διαδικασία ή να απαγγείλουμε τα λόγια του Θεού, ούτως ειπείν, η προσευχή δεν σημαίνει να παπαγαλίζεις λέξεις και να αντιγράφεις άλλους. Στην προσευχή, πρέπει να δώσεις την καρδιά σου στον Θεό, να μοιραστείς τα λόγια της καρδιάς σου με τον Θεό, ώστε να μπορείς να συγκινηθείς από τον Θεό».

«Το ελάχιστο επίπεδο που ο Θεός απαιτεί από τους ανθρώπους είναι να μπορούν να ανοίξουν τις καρδιές τους σε Αυτόν. Εάν ο άνθρωπος δίνει την αληθινή καρδιά του στον Θεό και λέει στον Θεό τι πραγματικά βρίσκεται μέσα στην καρδιά του, τότε ο Θεός είναι πρόθυμος να εργαστεί στον άνθρωπο. Ο Θεός δεν θέλει τη μπερδεμένη καρδιά του ανθρώπου, αλλά την καθαρή και ειλικρινή καρδιά του. Εάν ο άνθρωπος δεν μιλάει πραγματικά από την καρδιά του στον Θεό, τότε ο Θεός δεν συγκινεί την καρδιά του ανθρώπου, ούτε εργάζεται μέσα σε αυτόν. Έτσι, το πιο σημαντικό πράγμα για να προσεύχεσαι είναι να μιλάς με τα λόγια της αληθινής σου καρδιάς στον Θεό, λέγοντας στον Θεό τις ατέλειες ή την ανυπάκουη διάθεσή σου και να ανοίγεσαι στον Θεό. Μόνο τότε ο Θεός θα ενδιαφέρεται για τις προσευχές σου· εάν όχι, τότε ο Θεός θα κρύψει το πρόσωπό Του από εσένα.» από το «Σχετικά με την πράξη της προσευχής»

Από τα λόγια του Θεού βλέπουμε ότι δεν έχει σημασία πόσα λόγια υπάρχουν στις προσευχές μας ή πόσο καιρό χρειάζεται στις προσευχές μας. Αντίθετα, πρέπει να λατρεύουμε τον Θεό με ειλικρινή καρδιά, να ανοίξουμε την καρδιά μας στον Θεό και να μιλήσουμε στον Θεό από την καρδιά μας. Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε στις προσευχές μας.

από: Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού | Facebook

Μάθετε περισσότερα: Σωστός τρόπος προσευχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξέρετε πόσο σημαντική είναι η αλήθεια για εμάς;

Ο Κύριος Ιησούς είπε: «Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή· ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα, ειμή δι' εμού» (Ιωάν. 14:6). ...