7/18/2020

Ακούστε τα λόγια του Θεού τις έσχατες ημέρες για να καλωσορίσετε την επιστροφή του Κυρίου

Ακούστε τα λόγια του Θεού τις έσχατες ημέρες για να καλωσορίσετε την επιστροφή του Κυρίου

Τον Φεβρουάριο του 1991, ο ενσαρκωμένος Παντοδύναμος Θεός —ο Χριστός των εσχάτων ημερών άρχισε να μιλά. Με την εκφράση αυτής της ομιλίας: «Έχουν έλθει αίνοι στη Σιών και έχει εμφανιστεί ο τόπος κατοικίας του Θεού. Το ένδοξο άγιο όνομα που όλοι οι λαοί αινούν διαδίδεται. Ω, Παντοδύναμε Θεέ! Η Κεφαλή του σύμπαντος, ο Χριστός των εσχάτων ημερών —Αυτός είναι ο λαμπερός Ήλιος που έχει ανατείλει πάνω από το Όρος Σιών, το οποίο υψώνεται με μεγαλοπρέπεια και επιβλητικότητα σ’ ολόκληρο το σύμπαν…», ο Παντοδύναμος Θεός ξεκίνησε επίσημα το έργο Του τις έσχατες ημέρες για να σώσει τους ανθρώπους, και έφερε τους ανθρώπους να εισέλθουν σε μια νέα εποχή. Έκτοτε, οι άνθρωποι μπόρεσαν να ακούνε τον λόγο του Παντοδύναμου Θεού κάθε μέρα, να απολαμβάνουν την παρουσία και την καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος. Απαλλάχθηκε από την μαρασμένη, ανίσχυρη ζωή στο πνεύμα.

Τώρα, πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες κηρύττουν και μαρτυρούν τον λόγο του Παντοδύναμου Θεού. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι που έχουν καρδιά και πνεύμα αναγνωρίζουν ότι αυτή είναι η φωνή του Θεού μετά από την αναζήτηση και τη διερεύνηση, και ότι είναι το Άγιο Πνεύμα που μιλά στις εκκλησίες, ο Παντοδύναμος Θεός είναι ο επιστρέψας Κύριος Ιησούς. Όλοι στρέφουν στον Παντοδύναμο Θεό, αρχίζουν να βιώνουν το έργο κρίσης του Θεού τις έσχατες ημέρες, και ξεκινάν στον δρόμο της σωτηρίας. Θέλετε να ακούσετε τη φωνή του Θεού και να συναντήσετε τον Κύριο; Θέλετε να αποκτήσετε τα λόγια του Αγίου Πνεύματος και να απολαύσετε την ηγεσία του έργου του Αγίου Πνεύματος; Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να παρακολουθήσετε την «Έκθεση εικόνων της εμφάνισης και του έργου του Παντοδύναμου Θεού» για να μάθετε περισσότερα για την εμφάνιση και το έργο του Παντοδύναμου Θεού και να σας βοηθήσει να υποδεχτείτε την επιστροφή του Κυρίου το συντομότερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξέρετε πόσο σημαντική είναι η αλήθεια για εμάς;

Ο Κύριος Ιησούς είπε: «Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή· ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα, ειμή δι' εμού» (Ιωάν. 14:6). ...