7/15/2020

Βασιζόμενοι στον Θεό - έχουμε μονοπάτι να βρούμε μια δουλειά

Χριστιανική προσευχή

Αντιμέτωποι με την ανεργία, οι περισσότεροι άνθρωποι ανησυχούν περισσότερο για το πώς να διατηρήσουν την οικογενειακή ζωή. Από καιρό σε καιρό, μια πιο δύσκολη ζωή έρχεται στο μυαλό, έτσι δεν μπορούν να περιμένουν να βρουν μια νέα δουλειά. Λοιπόν, πώς θα πρέπει να βασιστούμε στον Θεό για να βρούμε ένα μονοπάτι άσκησης στην αναζήτηση εργασίας;

Ο Παντοδύναμος Θεός λέει: «Είναι πολύ απλό τώρα: κοίταξέ Με με την καρδιά σου και το πνεύμα σου θα γίνει αμέσως δυνατό, θα έχεις ένα μονοπάτι για να κάνεις πράξη και θα καθοδηγώ κάθε βήμα σου. Ο λόγος Μου θα σου αποκαλύπτεται πάντα και παντού. Ανεξαρτήτως του πού και πότε, ή του πόσο αντίξοες είναι οι συνθήκες, θα σου δείχνω καθαρά και η καρδιά Μου θα σου αποκαλύπτεται εάν κοιτάζεις προς Εμένα με την καρδιά σου· με αυτόν τον τρόπο θα τρέξεις στον δρόμο που βρίσκεται εμπρός σου και δεν θα χάσεις ποτέ τον δρόμο σου» (από το «Κεφάλαιο 13» του «Ομιλίες του Χριστού στην αρχή» στο βιβλίο «Ο Λόγος Ενσαρκώνεται»).

«Η καρδιά και το πνεύμα του ανθρώπου κρατιούνται από το χέρι του Θεού και όλη η ζωή του ανθρώπου γίνεται αντιληπτή στα μάτια του Θεού. Ανεξάρτητα από το αν το πιστεύεις ή όχι αυτό, ο καθένας και όλα τα πράγματα, ζωντανά ή νεκρά, θα αλλάξουν, θα μετατραπούν, θα ανανεωθούν και θα εξαφανιστούν σύμφωνα με τις σκέψεις του Θεού. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Θεός κυβερνάει τα πάντα» (από το «Ο Θεός είναι η πηγή της ζωής του ανθρώπου»).

«Τα πάντα υπό τις διευθετήσεις και την κυριαρχία του Θεού υπακούν σε φυσικούς νόμους και, αν αποφασίσεις να αφήσεις τον Θεό να διευθετήσει και να υπαγορεύσει τα πάντα για εσένα, πρέπει να μάθεις να περιμένεις, πρέπει να μάθεις να αναζητάς, πρέπει να μάθεις να υποτάσσεσαι. Αυτή είναι η στάση που πρέπει να διατηρεί κάθε άνθρωπος που θέλει να υποταχθεί στην εξουσία του Θεού» (από «Ο ίδιος ο Θεός, ο μοναδικός Γ'»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξέρετε πόσο σημαντική είναι η αλήθεια για εμάς;

Ο Κύριος Ιησούς είπε: «Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή· ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα, ειμή δι' εμού» (Ιωάν. 14:6). ...